Τρίτη,
21
Νοέ.
2017
Μέγεθος
   

Ενημερωτικές Εκπομπές

HardCore

Ένα ταξίδι στον απόκρυφο κόσμο της αλήθειας, στο πιο μυστήριο δημιούργημα αυτού του κόσμου, τον άνθρωπο. Καθημερινές ιστορίες , τις οποίες παρακολουθούμε σαν θεατές, όμως πόσο τολμηρό θα ήταν εκ μέρους μας να φανταστούμε τον εαυτό μας στη θέση του πρωταγωνιστή; Να βιώσουμε το κάθε λεπτό και συναίσθημα από τις ζωές αυτών των ανθρώπων.
Ιδού το ερώτημα. Θάρρος ή Αλήθεια;
Εξερεύνηση στα σκοτεινά σοκάκια όλων αυτών των θεμάτων- ταμπού που μαστίζουν την κοινωνία μας, που μας χτυπούν καθημερινά την πόρτα αλλά εμείς δεν θέλουμε να ανοίξουμε και να αφουγκραστούμε την ουσία του προβλήματος.
Η αλήθεια της ζωής δεν μπορεί να διατυπωθεί με καμία θεωρία, ιδεολογία ή δόγμα, είναι πέρα και έξω από τους κανόνες της κοινωνικής σύμβασης.
Την αλήθεια την διαμορφώνει κανείς όπως το ψέμα. Κάποιες φορές μας τρομάζει, άλλες μας λυτρώνει..

Αγάπα τον άνθρωπο, γιατί είσαι εσύ..
Νίκος Καζαντζάκης

Εδώ Μακεδονία

Ο έμπειρος δημοσιογράφος Αντώνης Οραήλογλου, από τη συχνότητα της "Εγνατίας Τηλεόραση" αυτή τη φορά, αναλαμβάνει να αναδείξει ζητήματα της καθημερινότητας, να μιλήσει με πολίτες για εκκρεμότητες που τους απασχολούν, να πληροφορήσει για οτιδήποτε συμβαίνει στην περιοχή της Κεντρικής Μακεδονίας και να σχολιάσει όλα όσα μας πληγώνουν, μας οργίζουν ή μας ικανοποιούν.
Αναμφισβήτητα αυτή θα είναι η εκπομπή - αποκάλυψη της νέας τηλεοπτικής περιόδου, καθώς η ενημέρωση, με άποψη και σεβασμό στα γεγονότα, επιστρέφει.
Η εκπομπή θα είναι δίωρης διάρκειας και θα περιλαμβάνει ενότητες με συνεντεύξεις, έρευνες, ρεπορτάζ, ζωντανές συνδέσεις και βίντεο για όλο το φάσμα της επικαιρότητας στη Μακεδονία και όχι μόνο.

Ειδήσεις σε 10' Μέσα σε δέκα λεπτά σας ενημερώνουμε για τα σημαντικότερα θέματα τις επικαιρότητας. Οι ειδήσεις σε δέκα λεπτά δίνουν τη δυνατότητα και σε συμπολίτες μας που αντιμετωπίζουν προβλήματα ακοής να γνωρίζουν τα νέα της χώρας μας αλλά και του εξωτερικού, καθώς το δελτίο είναι υποτιτλισμένο.
Εντός Εκτός

Η ελληνική και διεθνής επικαιρότητα όπως εξελίσσεται από ημέρα σε ημέρα, μέσα στο διάστημα της εβδομάδας.
Μια συνεχής ροή εικόνων και βίντεο από τα κυριότερα πολιτικά, οικονομικά και κοινωνικά γεγονότα που προέκυψαν στο ελληνικό και το διεθνές επίπεδο, συνοδευόμενα από σχολιασμό και επισημάνσεις.
Μια γρήγορη και περιεκτική ματιά στα κυριότερα γεγονότα του πρόσφατου χθές, που εξηγούν τις εξελίξεις του αύριο.
Με παρουσιαστή τον Πάνο Μπουλιώνη και την υποστήριξη ολόκληρης της δημοσιογραφικής και τεχνικής ομάδας του “ΕΓΝΑΤΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ”

Θέσεις

Μια εβδομαδιαία πολιτική εκπομπή με πρόσωπα της κεντρικής πολιτικής σκηνής
αλλά και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
Ειδήσεις, ρεπορτάζ, αναλύσεις με διαφορετική ματιά.

Κοντά στους Αγρότες μας

Η μοναδική εκπομπή της Κεντρικής Μακεδονίας με ενημερωτικό & παρεμβατικό ρόλο σε αγροτικά θέματα.
Αγρότες, κτηνοτρόφοι, αλιείς, μελισσοκόμοι, όλοι οι εργάτες της γης βρίσκουν απαντήσεις στα προβλήματα της σκληρής καθημερινότητάς τους.
Στόχος της εκπομπής είναι να καλυφτεί το τεράστιο κενό ενημέρωσης που υπάρχει στην μεγαλύτερη και δυναμικότερη Περιφέρεια της χώρας μας, στην Περιφέρεια της Κεντρικής Μακεδονίας που σημειωτέον συνεισφέρουν στο ΑΕΠ της χώρας κατά 25%.

Οικονομία & Αντιθέσεις

Μία εκπομπή οικονομικού περιεχομένου με κοινωνικές προεκτάσεις.
Σχόλια, συνεντεύξεις, έγκαιρες και έγκυρες πληροφορίες γύρω από τα φορολογικά, συνταξιοδοτικά, οικονομικές αναλύσεις στα προγράμματα επιδοτήσεων και … όχι μόνο.

Όψεις & Απόψεις

Ενημερωτική εκπομπή λόγου, με σκοπό την ανάδειξη ζητημάτων που απασχολούν την καρδιά της κοινωνίας.
Τοπική Αυτοδιοίκηση με προσκεκλημένους τοπικούς άρχοντες της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.
Θέματα κοινωνικού χαρακτήρα, με έμφαση σε θέματα που αγγίζουν την καθημερινότητα των πολιτών.
Eνεργή είναι και η συμμετοχή των τηλεθεατών, καθώς μπορούν να παρεμβαίνουν τηλεφωνικώς.

Ριζική Ματιά

Η ενημερωτική εκπομπή που ασχολείται κυρίως με θέματα αναπηρίας και προσφέρει ολοκληρωμένη και πολύπλευρη ενημέρωση αναφορικά με μείζονα κοινωνικά ζητήματα όπως: Υγεία και ιατρικές ανακαλύψεις, εθελοντισμός και κοινωνική προσφορά, επιστήμη και τεχνολογικά επιτεύγματα, περιβάλλον και οικολογία, προβολή κοινωνικού έργου μη κερδοσκοπικών οργανώσεων σχετικά με τα άτομα με αναπηρίες καθώς και τις άλλες ευαίσθητες ομάδες του πληθυσμού.
Την εκπομπή παρουσιάζουν η Χριστιάνα Μητσικούδη και η Μαρία Καμαρίδου.

Συνεντεύξεις

Κάθε άνθρωπος έχει μια διαφορετική ιστορία να μας πει…
Μια ιστορία που μας βοηθά στο να ανακαλύψουμε την κοινωνία μας και τον κόσμο μας.
Οι δημοσιογράφοι του ΕΟΕ και της Εγνατίας αναζητούν ανθρώπους που θέλουν να μεταφέρουν τις γνώσεις τους σε άλλους ανθρώπους και να μάθουν την ιστορία τους… Γιατί η γνώση είναι δύναμη.