Τρίτη,
21
Νοέ.
2017
Μέγεθος
   

Αγοραστού Έλσα

Εικόνα: 

Η Έλσα Αγοραστού γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη. Σπούδασε Δημοσιογραφία στο Δημόσιο ΙΕΚ Επανομής και πήρε ως αριστούχος το πτυχίο της ειδικότητας Δημοσιογραφία: Συντάκτες και Ρεπόρτερ. Έχει εργαστεί ως δημοσιογράφος σε όλα τα είδη των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, δηλαδή τηλεόραση, ραδιόφωνο, εφημερίδα και διαδίκτυο.
Για 10 έτη (2002 – 2012) εργάστηκε στον τηλεοπτικό σταθμό «Ωμέγα Τηλεόραση», ως ρεπόρτερ, παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων και της ενημερωτικής εκπομπής «Όψεις και Απόψεις». Για 3 έτη (2009 – 2012) διετέλεσε Διευθύντρια Ενημέρωσης στον προαναφερθέν σταθμό.
Από τον Δεκέμβριο του 2012 έως τον Ιούνιο του 2015 διετέλεσε Διευθύντρια Ενημέρωσης στο κανάλι «Βεργίνα Τηλεόραση» και παράλληλα παρουσίαζε την ενημερωτική εκπομπή «Όψεις και Απόψεις».
Η δημοσιογράφος παρουσιάζει τη φετινή τηλεοπτική σεζόν την ίδια εκπομπή - με αρκετές πινελιές ανανέωσης - στην «Εγνατία Τηλεόραση».
Η Έλσα Αγοραστού έχει εργαστεί ως συντάκτρια και εκφωνήτρια δελτίων ειδήσεων στους ραδιοφωνικούς σταθμούς «Ράδιο Παρατηρητής», «Μουσικός Γαλαξίας», ενώ είχε δική της πρωινή εκπομπή στο WEB RADIO «DeepRadio.gr».
Έχει ασχοληθεί με πολιτικό, οικονομικό και ελεύθερο ρεπορτάζ για λογαριασμό των εφημερίδων Αγγελιοφόρος, Κεντρί και Καρφίτσα, ενώ έχει ασχοληθεί και με τη διαδικτυακή δημοσιογραφία συνεργαζόμενη με την ιστοσελίδα «Thestival.gr».
Από το 2007 είναι μέλος της Ένωσης Συντακτών Ημερήσιων Εφημερίδων Μακεδονίας και Θράκης.
Από το 2009 ασχολείται με την εκπαίδευση, διδάσκοντας σε τμήματα Δημοσιογραφίας και Αθλητικής Δημοσιογραφίας στο ΙΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, ενώ διατελεί και μία εκ των διορθωτών στις εξετάσεις πιστοποίησης των παραπάνω ειδικοτήτων.
Μιλά 4 ξένες γλώσσες: Αγγλικά (Proficiency Of Cambridge) , Γερμανικά (Grundstuffe), Ισπανικά (Inicial) , Ιταλικά (Diploma).
Αυτή την περίοδο είναι φοιτήτρια του Ανοιχτού Πανεπιστημίου Κύπρου στην ειδικότητα Ελληνική Γλώσσα και Πολιτισμός.

Εκπομπή: