Τρίτη,
21
Νοέ.
2017
Μέγεθος
   

Λαζάρου Εύη

Εικόνα: 

Η Εύη Λαζάρου γεννήθηκε στην Έδεσσα το 1994, κατάγεται από τη Νάουσα, όμως μεγάλωσε και ζει στην όμορφη Θεσσαλονίκη , στο στολίδι της Μακεδονίας. Τελειώνοντας το Λύκειο σπούδασε Επικοινωνία και Μ.Μ.Ε. στο τμήμα Δημοσιογραφίας Συντάκτες και Ρεπόρτερς, το οποίο ήταν ένα όνειρο που έπλαθε από μικρή. Κατά τη διάρκεια των σπουδών της ασχολήθηκε με αρθογραφία, τηλεόραση και ραδιόφωνο. Αυτό το διάστημα εκτελεί την πρακτική της άσκηση στο έντυπο περιοδικό Business Woman Magazine, ασχολούμενη με την επιμέλεια των κειμένων, την αρθογραφία, τα ρεπορτάζ και τις συνεντεύξεις του περιοδικού. Μιλάει αγγλικά και έχει κάποιες βασικές γνώσεις γαλλικών και γερμανικών, με άριστη γνώση υπολογιστών (ECDL).
Στον ελεύθερο χρόνο της, της αρέσει ο αθλητισμός αφού από πολύ μικρή ηλικία έχει ασχοληθεί με κολύμβηση και κωπηλασία και τώρα με το χορό, επίσης λατρεύει τα ταξίδια.
Ευτυχία της ζωής θεωρεί τα απλά και καθημερινά πράγματα, μια βόλτα με καλούς και αληθινούς φίλους και πολλά χαμόγελα. Μότο της ζωής της να χαμογελάμε διότι μια μέρα χωρίς χαμόγελο εστί μια χαμένη μέρα, μέσα από τις αποτυχίες και τις λάθος επιλογές μαθαίνουμε και να πιστεύουμε πάντα στον εαυτό μας διότι αν δεν το κάνουμε εμείς, τότε ποιός;

Εκπομπή: