Σάββατο,
18
Νοέ.
2017
Μέγεθος
   

Check In Greece Επιθυμητή

Το " CHECK IN GREECE ” δεν είναι άλλη μία σειρά ντοκιμαντέρ αλλά είναι μια νέα οπτική εμπειρία. Η κάθε εκπομπή παρουσιάζει αληθινές εκδρομές-διαφυγές με βασικούς πρωταγωνιστές τους οργανωμένους ταξιδιώτες, που περιφέρονται στην Ελλάδα και όχι μόνο.

Η εκπομπή έχει στόχο να ενεργοποιήσει τον επικείμενο ταξιδιώτη. Παράλληλα όμως θέλει να αποτελέσει μια ‘απόδραση’ για τους ανθρώπους που η καθημερινότητά τους δεν τους επιτρέπει να ταξιδέψουν. Η εκπομπή είναι στη βάση της ψυχαγωγική.

Είναι ένας πρακτικός τουριστικός οδηγός δοσμένος με χιούμορ.

Η σειρά αποτελείται από επεισόδια – ταξίδια σε μέρη της Ελλάδας και του εξωτερικού, τα οποία επισκέπτεται ο παρουσιαστής. Μέσα από την καθημερινότητα και τον άμεσο, αυθόρμητο και φιλικό διάλογο οι ‘ντόπιοι ξεναγοί ’ μας αποκαλύπτουν τις αθέατες πλευρές της κάθε τοποθεσίας και μας οδηγούν στις φυσικές ομορφιές, στην κουλτούρα, στην παράδοση και στις εναλλακτικές μορφές τουρισμού, δίνοντας τις απαραίτητες πληροφορίες που ενδιαφέρουν τον μέλλοντα επισκέπτη.

Οι χαρακτήρες που επιλέγονται είναι άνθρωποι με δυνατότητα να μας πληροφορήσουν για την ιδιαιτερότητα του τόπου τους, με άποψη και θέση για τη ζωή, με χιούμορ και γενναιοδωρία. Κατά μία έννοια αντανακλούν τον τόπο τους.

Η επιλογή των περιοχών που επισκέπτεται η εκπομπή γίνεται με βάση τα πολιτιστικά ανά τόπους δρώμενα, την οικολογική και μορφολογική τους αξία (υδροβιότοποι, εθνικοί δρυμοί κλπ), αλλά και τις τουριστικές τους υποδομές.

Οι γρήγορες εναλλαγές, ο εσωτερικός ρυθμός και η εύθυμη προσωπικότητα του παρουσιαστή κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον του τηλεθεατή, χωρίς να κουράζουν. Η εκπομπή καταγράφει τα τοπία, τον πολιτισμό, την κουλτούρα, τα σπορ και την κουζίνα της περιοχής που επισκέπτεται, ενώ παράλληλα δίνει λύσεις σχετικά με τη διαμονή, τη διατροφή και την διασκέδαση.

Είναι μία διαφημιστική εκπομπή όπου ο τηλεθεατής ψυχαγωγείται και ενημερώνεται μέσα από τις εμπειρίες και τις αντιδράσεις του παρουσιαστή: πώς έφτασε στον προορισμό του, πόσα λεφτά ξόδεψε, που και τι έφαγε, ποιους ανθρώπους γνώρισε, που κοιμήθηκε και τι αντιμετώπισε στο ταξίδι αυτό.

Αρχείο: 
Check In Greece