Τετάρτη,
22
Νοέ.
2017
Μέγεθος
   

Αθλητισμός

Click στα Sports

Παρουσιαστής: 
Κοφσανίδης Βασίλης

Η εκπομπή "Click στα Sports" παρουσιάσει στους τηλεθεατές της “Εγνατίας Τηλεόρασης” την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μια διαφορετική εκπομπή, αθλητικού περιεχομένου, με ειδησεογραφία (κυρίως) που θα καλύπτει όλα τα αθλήματα και όχι μόνο αυτή του ποδοσφαίρου ενώ παράλληλα, θα μπορούν να ακούνε την άποψη ενός εκλεκτού καλεσμένου.
Η τηλεόραση μπορεί να βοηθήσει τα μέγιστα στη διαμόρφωση σωστής αθλητικής παιδείας και αυτό θα προσπαθήσει να κάνει στο μέτρο του δυνατού, η εκπομπή “Click στα Sports”.

Εικόνα: 
Αρχείο: 
Click στα Sports

Αγώνες ΕΠΣΜ

Η ΕΠΣ Μακεδονίας στο πλαίσιο αναβάθμισης των πρωταθλημάτων της και της καλύτερης προβολής τους σε πανελλήνια κλίμακα προχώρησε σε μία πρωτοποριακή ενέργεια σε συνεργασία με την Εγνατία Τηλεόραση, την ζωντανή μετάδοση ερασιτεχνικών αγώνων.

Εικόνα: 
Αρχείο: 
Αγώνες ΕΠΣΜ

Αθλοδράσεις

Η νέα αθλητική εκπομπή που ασχολείται με το παιδί και τον αθλητισμό.
Τα τμήματα υποδομής σε όλο το φάσμα του αθλητισμού πλέον έχουν τη δική τους τηλεοπτική "γωνιά", σε μία εκπομπή που προσπαθεί να αναδείξει τις προσπάθειες των εκκολαπτόμενων αθλητών και των ανθρώπων που ασχολούνται με τις ακαδημίες.

Ο "βασιλιάς" των σπορ, το ποδόσφαιρο, αλλά και αθλήματα όπως το μπάσκετ, το βόλεϊ, το χάντμπολ, το τένις, μαχητικά αθλήματα και extreme sports, έχουν την τιμητική τους. Κυρίως όμως, τα παιδιά που ασχολούνται με το πιο υγιές κομμάτι της κοινωνίας μας, τον αθλητισμό.

Την παρουσίαση και το συντονισμό της εκπομπής έχει ο δημοσιογράφος Κώστας Σπυράκης, με συμπαρουσιάστρια την Αλεξάνδρα Καλαϊδοπούλου.

Εικόνα: 
Αρχείο: 
Αθλοδράσεις

Πάμε Μπάλα

Παρουσιαστής: 
Μαυρόπουλος Ιωάννης

Η εκπομπή "Πάμε Μπάλα" είναι η εκπομπή του Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου της Θεσσαλονίκης και ολόκληρης της Μακεδονίας.
Επανέρχεται μετά από 2 χρόνια, με στόχο να παρουσιάσει με έναν ξεχωριστό τρόπο τα νέα όλων των ερασιτεχνικών ομάδων και παράλληλα να προσθέσει ένα λιθαράκι στην εξυγίανση του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου με την ποιοτική παρουσίαση.
Η κεντρική θεματολογία της εκπομπής περιλαμβάνει στιγμιότυπα αγώνων, συνεντεύξεις, ρεπορτάζ και διαγωνισμούς με πολλά και πλούσια δώρα.
Την παρουσίαση και τον συντονισμό της εκπομπής έχει ο δημοσιογράφος Γιάννης Μαυρόπουλος με συμπαρουσιάστρια την Πόπη Πολυζοπούλου.
Στο επιτελείο της εκπομπής σημαντικό ρόλο έχουν ο Κώστας Σπυράκης και η Σταυρούλα Γεωργή.

Εικόνα: 
Αρχείο: 
Πάμε Μπάλα

Γκόλ και Θέαμα

Μια ώρα ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο από τα γήπεδα της Κεντρικής Μακεδονίας. Καταγράφουμε με πρώτη ματιά τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου. Οι καλύτερες φάσεις, τα γκολ, ρεπορτάζ, δηλώσεις των πρωταγωνιστών και παρασκήνια με τον Σωτήρη Καρασαρίδη.

Εικόνα: 
Αρχείο: 
Γκόλ και Θέαμα

Παιδί και Γήπεδο

Παρουσιαστής: 
Βερβέρη Πένυ

Με άξονα τις αθλητικές υποδομές της Θεσσαλονίκης, η Πένυ Βερβέρη προσπαθεί με την βοήθεια εξειδικευμένων καλεσμένων, να βοηθήσει τις σχέσεις των παιδιών με τον αθλητισμό, τους γονείς, το σχολείο και τους φίλους τους.
Απαντήσεις σε ερωτήματα όπως:
«Ποια προβλήματα δημιουργεί κάθε άθλημα στην σωματική ανάπτυξη»
«Πώς αντιμετωπίζεται η επιθετική συμπεριφορά»
«Πώς βοηθά η συμμετοχή σε αθλητικές ομάδες την βελτίωση της κοινωνικότητας»
«Πώς συνδυάζεται η εκπαίδευση με τον αθλητισμό»,
όλα με βασικό γνώμονα την σωματική και ψυχική υγεία ενός παιδιού από 5 ως 15 χρονών και πάντα με την επιστημονική και εμπεριστατωμένη άποψη ειδικών.

Εικόνα: 

Από την Κερκίδα στο Στούντιο

Όλα τα νέα για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, με αποτελέσματα, βαθμολογίες, αναλύσεις και εξελίξεις από την κεντρική Μακεδονία. Συνεντεύξεις με τοπικούς παράγοντες και φορείς όλων των σωματείων, παραθέτουν τις απόψεις τους στον Μιχάλη Κουφωνάκη και τον Ιορδάνη Κεσταντίδη.
Εικόνα: 

Μαχητικά Αθλήματα

Παρουσιαστής: 
Θωμόπουλος Γιώργος

Τα μαχητικά αθλήματα σε πρώτο πλάνο. Πυγμαχία, Πάλη (Ελεύθερη και Ελληνορωμαϊκή), Τζούντο, Παγκράτιο, Τάεκ Βοντό, Ζίου Ζίτσου, Kick Box κ.α. κάτω από το βλέμμα των ειδικών, παρουσιάζονται και αναλύονται από ειδήμονες και λάτρεις των πολεμικών τεχνών. Την εκπομπή παρουσιάζει ο Γιώργος Θωμόπουλος.

Εικόνα: 

Ωρα για μπάλα

Παρουσιαστής: 
Χατζηβέης Χάρης
Παρουσιαστής: 
Γκαμζέλας Νίκος
Αθλητική εκπομπή που ασχολείται αποκλειστικά με το ποδοσφαιρικό SUPER LEAGUE. Μάθετε τα πάντα για τις επιδόσεις των ομάδων, τα παρασκήνια και τους πρωταγωνιστές του κορυφαίου ελληνικού πρωταθλήματος. Παρουσιάζουν ο Χάρης Χατζηβέης και ο Νίκος Γκαμζέλας.
Εικόνα: 
Αρχείο: 
Ώρα για μπάλα

Number Plate

Η αδρεναλίνη «χτυπάει κόκκινο», καθώς οι οδηγοί Moto-Cross, επιδίδονται στις πιο επικίνδυνες φιγούρες. Μια εκπομπή αφιερωμένη στη μοτοσυκλέτα και τους πιο ατρόμητους οδηγούς. Απολαύστε τους εντυπωσιακούς αγώνες μοτοσυκλέτας στο χώμα από το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Enduro Moto Cross και Scamble, το κύπελλο Βόρειας Ελλάδας, το κύπελλο Δυτικής Μακεδονίας και οποιαδήποτε εκδήλωση γίνετε γύρο από το χώρο του extreme μηχανοκίνητου αθλητισμού. Την εκπομπή παρουσιάζει ο Τάσος Σωτηρίου.
Εικόνα: 
Αρχείο: 
Number Plate