Τρίτη,
21
Νοέ.
2017
Μέγεθος
   

Ψυχαγωγία

Καρέ Καρέ Μαθήματα Σκίτσου

Η εκπομπή ΚΑΡΕ ΚΑΡΕ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΚΙΤΣΟΥ στην ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ είναι η πρώτη και μοναδική εκπομπή εκμάθησης σκίτσου στην ελληνική τηλεόραση από έλληνα σκιτσογράφο. Στόχο και σκοπό έχει μέσα από την όλη διαδικασία αυτή να δημιουργήσει όσο γίνεται περισσότερους φίλους της τέχνης.
Με εύκολο τρόπο και με απλές γραμμές ο σκιτσογράφος παρουσιάζει την απλότητα της τέχνης του σκίτσου, έτσι ώστε μάθημα με μάθημα, σπονδυλωτά, συνδέονται η μία εκπομπή με την άλλη για να φτάσουμε στο τελικό αποτέλεσμα, στην δημιουργία σκίτσου.
Τα μαθήματα σκίτσου είναι μία προσφορά στην τέχνη από τον Μορφωτικό Σύλλογο ΜΟΡΦΓΕΝΝΕΣΗ και του σκιτσογράφου Δημήτρη Νικολαΐδη (μέλος του Συλλόγου.
Η εκπομπή του σκίτσου είναι βασισμένη στα βιβλία - εγχειρίδια εκμάθησης σκίτσου ΚΑΡΕ ΚΑΡΕ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΚΙΤΣΟΥ εκδόσεις Raster one.

Εικόνα: 

Crescendo

«Κρεσέντο»! Η νέα εκπομπή που έρχεται να ταράξει τα νερά της μουσικής βιομηχανίας!
Μια μοναδική πρόταση για να μάθουμε τα είδη της μουσικής, την προέλευση και την ιστορία κάθε μελωδίας!
Μια εκπομπή με πολλή γνώση, αλλά και διασκέδαση!
Σε ρόλο μαέστρου, η γνωστή ραδιοφωνική μουσική παραγωγός Λητώ Κοπαΐδου!
Η Λητώ οδηγεί την ορχήστρα, παρέα με εκλεκτούς καλεσμένους, γνώστες της μουσικής και αναγνωρισμένους στο είδος τους!
Avanti maestro και πάμε για «Κρεσέντο»!

Εικόνα: 
Αρχείο: 
Crescendo

Όπου Υπάρχουν Έλληνες

Η εκπομπή “ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ “, παρουσιάζει ένα αναδρομικό ταξίδι ανά την Ελλάδα, ιστορικό, παραδοσιακό και γαστριμαργικό.
Η αναδρομή γίνεται στην ιστορία κάθε Ελληνικής πόλης, στην προέλευση - ετοιμολογία του ονόματός της, στις ρίζες της, στα γεγονότα που σημάδεψαν τους κατοίκους της ανά τους αιώνες και στον τρόπο που ανταπεξήλθαν και εξηγέρθησαν στον εκάστοτε κατακτητή όπου αυτός υπήρχε.

Εικόνα: 

Το Μεγάλο Μυστικό

Δυο πανομοιότυπα δίδυμα, αποφασίζουν να αναλάβουν τον έλεγχο της ζωής τους και να αλλάξουν την μοίρα τους.
Η Νεχά παντρεύεται και έχει μια σταθερή οικογενειακή ζωή, κάτι που ήταν το όνειρο της. Η Νικήτα, που θέλει μια καριέρα λαμπερή γίνεται διάσημη ηθοποιός. Αλλά αυτή η ζωή και μια ψευδή σχέση την κάνουν να νοιώσει τελείως κενή. Αποφασίζουν αλλάξουν θέσεις με την Νεχά για μια εβδομάδα.
Αλλά το παιχνίδι γίνεται πραγματικότητα

Εικόνα: 

Κάτι Μαγειρεύεται

Παρουσιαστής: 
Καρατζιά Ελευθερία

Εβδοµαδιαία εκποµπή µαγειρικής µε πρωτότυπες, γευστικές και εύκολες συνταγές. Εκτέλεση των συνταγών βήµα-βήµα και οδηγίες από τους πιο έµπειρους σεφ!

Εικόνα: 

Πάμε Ελλάδα

Η εκπομπή "Πάμε Ελλάδα" ξεκίνησε από την ανάγκη να επικοινωνήσουμε στον κόσμο ποια είναι η Ελλάδα και την αγάπη μας για αυτή και τους ανθρώπους της.
Με ερευνητικό, δημοσιογραφικό και επαγγελματικό ύφος και με απόλυτο σεβασμό τόσο απέναντι στον τόπο μας όσο και στον τηλεθεατή, στοχεύουμε στην ανάδειξη της εκάστοτε περιοχής και της τοπικής επιχειρηματικότητας. Παρουσιάζονται αξιοπρεπώς κοινωνικά και πολιτιστικά θέματα καθώς και η τοπική τέχνη και ιστορία. Επισημαίνουμε την ευαισθησία, την αρχοντιά και τη ευφυΐα του Έλληνα πολίτη.
Τα τηλεοπτικά αφιερώματα έχουν ως στόχο την προβολή της φυσικής ομορφιάς και των πολιτιστικών και αθλητικών δρώμενων κάθε περιοχής, αφήνοντας μια αισιόδοξη και ευχάριστη αίσθηση, απαραίτητη και ζητούμενη μέσα σε αυτούς τους χαλεπούς καιρούς που διανύουμε. Κατευθύνουν πολύ έξυπνα τον τηλεθεατή τόσο στην περιοχή αυτή καθαυτή ως τουριστικό προορισμό, όσο και στο ποιες επιχειρήσεις της να προτιμήσει.
Πρόκειται ουσιαστικά για εκπομπή οδοιπορικού τύπου που καταδεικνύει την ομορφιά της χώρας μας από άκρη σε άκρη, από πόλη σε πόλη, από χωριό σε χωριό.

Εικόνα: 
Αρχείο: 
Πάμε Ελλάδα

Βιότοποι

Παρουσιαστής: 
Ηλιάδου Ελίζα

Τι είναι άραγε η φύση; Από τις κορυφές των βουνών έως τα βάθη των ωκεανών, από λίμνες και ποτάμια έως κάμπους και ακροθαλασσιές, από το πιο γνωστό έως το πιο σπάνιο ζώο, από το κοντινότερο έως και το πιο μυστηριώδες δάσος, από το βαθύ γαλάζιο του ουρανού μέχρι και την πιο σκοτεινή γωνιά του κόσμου…
Η φύση είναι το σπίτι μας και η μαγεία της δεν πρόκειται να χαθεί ποτέ….

Εικόνα: 
Αρχείο: 
Βιότοποι

Με Αγάπη από τον τόπο μας

Η εκπομπή “Με αγάπη από τον τόπο μας…” είναι μία λαογραφική εκπομπή που αναδίδει έντονη οσμή Ελλάδας.
Τραγούδι, χορός, ήθη, έθιμα, παράδοση, τοπικά προϊόντα και ιστορία..
Γιατί η γνωριμία μας με το παρελθόν, η επαφή με τις ρίζες μας αποτελεί τη βάση για το μέλλον..

Εικόνα: 

Pass...Ταξίδι

Η εκπομπή «Pass…ταξίδι» με εντυπωσιακό κινηματογραφικό υλικό, είναι η εξιστόρηση ταξιδιωτικών εμπειριών που αναζητά τη χαρά του ταξιδιού και της έκπληξης.
Πρόκειται για ένα εναλλακτικό σενάριο προβολής τουριστικών προορισμών, πρωτότυπο και άκρως ενδιαφέρον, που θα προ(σ)καλέσει τον τηλεθεατή σε μια ταξιδιωτική εμπειρία.

Εικόνα: 
Αρχείο: 
Pass...Ταξίδι

Check In Greece

Το " CHECK IN GREECE ” δεν είναι άλλη μία σειρά ντοκιμαντέρ αλλά είναι μια νέα οπτική εμπειρία. Η κάθε εκπομπή παρουσιάζει αληθινές εκδρομές-διαφυγές με βασικούς πρωταγωνιστές τους οργανωμένους ταξιδιώτες, που περιφέρονται στην Ελλάδα και όχι μόνο.

Εικόνα: 
Αρχείο: 
Check In Greece